PayPal - Waarom moet ik de betalingsgegevens na elke logout opnieuw registreren?

    Deze procedure is gewoon voor je eigen veiligheid.

     

    Je registreert een PIN code om je bij de aankoop te identificeren als de eigenaar van de PayPal-account. Deze pincode wordt opgeslagen op je telefoon en zal worden verwijderd wanneer je uitlogt. Dit is voor je eigen veiligheid, maar helaas moet je daarna weer je PayPal-gegevens invoeren.

     

    Tip: Als je een creditcard in onze app registreert, hoef je geen pincode op te slaan, waardoor het opnieuw invullen van de betalingsgegevens na het uitloggen wegvalt.

                                                                          blobid0.png

     

    Was dit artikel nuttig?
    Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

    Opmerkingen