Moet ik na betaling met ryd pay de tankstop in de app invullen?

Het leuke aan deze functie is dat de ingave van de tankstop volledig komt weg te vallen!

De ryd points worden automatisch bijgeschreven wanneer je gebruik maakt van de mobiele betaling.

Bij alle andere partnertankstations (aangeduid in donkerblauw) die deze ryd-functie nog niet aanbieden, blijf je ryd points verzamelen door het aantal liters dat je hebt getankt handmatig in te voeren.