Gå tilbage
Hvordan sletter jeg min konto?

Du kan selv slette din konto via din profil.

Under Indstillinger finder du muligheden “Slet konto”. Når kontoen er blevet slettet, modtager du en bekræftelse via e-mail.

I webappen gør du følgende: Klik på Profil > Forvaltning af profildata > Slet konto.

 

Vigtigt: Det er ikke muligt at slette din konto, hvis du har udestående fakturaer.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte os via kontaktformularen.

Var denne artikel en hjælp?