Hvorfor blev fakturabeløbet reserveret to gange på mit kreditkort?

Når du betaler med ryd pay, kan autorisationsfejl stadig forekomme i nogle tilfælde.
    Beløbet blokeres to gange på dit kreditkort, men opkræves kun én gang.
    Din betalingstjenesteudbyder sletter snarest dobbeltbookingen.
    Hvis du skal vente længere end to uger på den ønskede tilladelse, kan du kontakte vores support på hilfe@ryd.one. Derefter kan vi behandle din anmodning personligt. Så kan vi tage os af din anmodning personligt.