PayPal - Hvorfor skal jeg indtaste betalingsdataene igen efter hver gang jeg logger ud?

    Denne mekanisme er simpelthen for din egen sikkerhed.
    Du indtaster en pinkode for at identificere dig selv som ejer af den oprettede PayPal-konto. Denne pinkode gemmes på din mobiltelefon og slettes, når du logger af. Dette er for din egen sikkerhed, men desværre kræver det, at du indtaster dine PayPal-data igen bagefter.
    Bemærk: Hvis du gemmer et kreditkort i vores app, er det ikke nødvendigt at gemme en pinkode, og derfor behøver du ikke at indtaste betalingsoplysningerne igen, når du har logget ud.

    Var denne artikel en hjælp?
    0 ud af 1 fandt dette nyttigt

    Kommentarer