Hvorfor kan jeg ikke angive et andet brændstofstop?

Vores system registrerer, hvor mange liter du har fyldt op. Dette anvendes derefter til at beregne det gennemsnitlige forbrug.
    Opdater gennemsnitligt forbrug?
    Sådan gør du:
    - Gå til din profil i ryd-appen, og klik på "Køretøjer".
    - Tjek først, om de er gemt korrekt og fuldstændigt (tankstørrelse, osv.).
    - Fyld tanken én gang, og indtast det i ryd-appen.
    - Kør som normalt, og prøv at vente med at tanke op igen til niveauet er ret lavt. Gentag nu denne procedure endnu en gang.
    - På denne måde opdateres det gennemsnitlige forbrug.
    Godt at vide:
    Vi har indført en brændstofbarriere for at forhindre skrivefejl og misbrug af ryd. Denne barriere har til formål at forhindre ukorrekte poster.