"Betal med app" virkede ikke! Hvad nu?

Tjekliste for ryd pay:
    - Er din internetforbindelse stabil?
    - Har du indtastet din foretrukne betalingsmetode?
    - Er dit kreditkort stadig gyldigt?
    - Er du stadig under grænsen for kontantløse betalinger?
    - Har du været på en ryd pay-benzinstation?
    - Bruger du den nyeste version af ryd-appen?
    Hvis du ikke er sikker på, hvilken version du bruger, skal du gå til din profil, klikke på tandhjulet øverst til højre og klikke på "Hjælp". Scroll hele vejen ned. I venstre hjørne kan du se den aktuelle version. Tjek denne version med app-butikkerne, som kan fortælle dig, hvilken version der er den nyeste.
    - Har du tændt for dine lokaliseringstjenester?
    Hvis du kan udelukke alle disse fejlkilder, eller hvis du stadig har spørgsmål om tjeklisten, bedes du sende os en e-mail (hilfe@ryd.one). Hvis du har problemer, kan du stadig gå til butikken og betale med kort eller kontanter som sædvanlig.